Знайомство з Державною екологічною інспекцією у Хмельницькій області.

Днями до Держекоінспекції у Хмельницькій області завітали журналісти муніципальної телерадіокомпанії «Місто» аби ближче познайомити жителів області з установою, її обов’язками, можливостями та роботою.

«Оскільки сьогодні серед подолян дедалі більше тих, кому не все одно, хто не проходить повз, хто виявляє справді громадянську позицію в справі захисту довкілля, хочу налагодити діалог між громадянами та Інспекцією і почати зі знайомства» - зазначив Андрій Мартинов, начальник Держекоінспекції у Хмельницькій області.

Очільник Інспекції розповів про завдання і функції, що покладені на установу, ознайомив зі структурою та позаштатними працівниками - громадськими інспекторами з охорони довкілля.

Особливу увагу головний державний екоінспектор звернув на спільні дії громадськості та державних органів. «З року в рік кількість звернень громадян, яка надходить на розгляд до Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області невпинно зростає. І це, звичайно, тішить, бо свідчить про підвищення рівня екологічної свідомості подолян  і однозначно має позитивний результат у попередженні та виявлені екологічних правопорушень на території області» - наголосив Андрій Мартинов.

    

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці