Моя професія – еколог.

На таку тему в навчально-виховному об’єднанні №1 міста Хмельницького провів урок державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Хмельницької області для першокласників.

Суспільству сьогодні потрібні виховані, грамотні та культурні в екологічному відношенні люди. Дуже важливо розпочати екологічне виховання з раннього дитячого віку. Адже природна допитливість, щирий інтерес до оточення - характерні психологічні особливості молодших школярів, що створюють надзвичайно сприятливі умови для екологічного виховання. Тому, під час бесіди з учнями, представник Держекоінспекції у Хмельницькій області не тільки розповів про професію «Еколог», а й більш детально зупинився на питаннях правильної поведінки в природному середовищі, охороні і поліпшенні навколишнього середовища, взаємозв’язку людини і природи.

Крім того, від імені Держекоінспекції у Хмельницькій області, учням було подаровано «Червону книгу України – тваринний світ» та «Червону книгу України – рослинний світ».

Сподіваємось, що такі уроки емоційно збагатять навчально-виховний процес та допоможуть дітям різнобічно сформувати необхідні уявлення про життя та сприятимуть вихованню екологічної культури.



ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці