До уваги субєктів господарювання !

Державна екологічна інспекція у Хмельницькій області – уповноважений контролюючий орган із забезпечення дотримання вимог природоохоронного законодавства суб'єктами господарювання та фізичними особами на території області.

Правові підстави проведення Інспекцією перевірок визначені Законом України «Про основні засади державного нагляду (контролю) в сфері господарської діяльності» яким, зокрема, визначені планові та позапланові перевірки.

Так, статтею 5 Закону визначено, що планові заходи здійснюються відповідно до річних планів, що затверджуються органом державного нагляду (контролю) не пізніше 1 грудня року, що передує плановому та розміщуються на офіційному веб-сайті до 1 грудня поточного року.

Не пізніше як за 10 днів до дня початку перевірки, Інспекція повідомляє про це суб’єкта господарювання шляхом надсилання на його адресу рекомендованого повідомлення.

Державна екологічна інспекція у Хмельницькій області звертається до субєктів господарювання з проханням повідомляти Інспекцію про пропозиції невідомих осіб у наданні «допомоги» при проведення перевірки.

Звертаємо увагу, що Державна екологічна інспекція у Хмельницькій області діє у відповідності до вимог Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) в сфері господарської діяльності» та Закону України «Про запобігання корупції».

Контакти для повідомлень: тел.(0382) 70-28-39, (0382) 70-37-94                                                                      ел.адреса: khmeln@dei.gov.ua

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці