Сектор ринкового нагляду провів відбір палива на одній з АЗС

29 вересня цього року сектором ринкового нагляду Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області була проведена планова перевірка характеристик продукції (автомобільних бензинів та дизельного палива) на одній з АЗС ТОВ «ОККО-ДРАЙВ», що в обласному центрі.

Під час перевірки було прийнято рішення по відбору зразків всіх видів нафтопродуктів (автомобільних бензинів та дизельного палива), які реалізовуються даною АЗС.  Вказані нафтопродукти були направлені до незалежної акредитованої лабораторії для проведення випробування (експертизи), щодо якості даних нафтопродуктів та відповідності ДСТУ.

 Відповідно до протоколів випробувань, наданих незалежною акредитованою лабораторією – всі автомобільні бензини та дизельне паливо, яке реалізовується на АЗС ТОВ «ОККО-ДРАЙВ»  відповідають Технічному Регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив затвердженого постановою КМУ від 1 серпня  2013 року № 927.

Нагадуємо, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28.12.2016 № 1069 «Про затвердження переліку видів продукції, щодо яких органи ринкового нагляду здійснюють державний ринковий нагляд», Державна екологічна інспекція у Хмельницькій області визначена органом державного ринкового нагляду щодо автомобільних бензинів, дизельного, суднового та котельного палив на підконтрольній території       

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці