ВСТАНОВЛЕНО ФАКТ НЕЗАКОННОГО ЗНЕСЕННЯ ДЕРЕВ В ПАРКОВІЙ ЗОНІ

Сьогодні триває 30-й день повномасштабної війни росії проти України. Місяць вся Україна бореться з російськими фашистами, дає жорстку та гідну відсіч, вбиває та нищить окупантів! І кожний новий день наближає до нас перемогу.

Нажаль, знаходяться й такі «наші», що гірше орків завдають збитків своїй державі, знищуючи її неповторну природну красу!

Так, 22 березня цього року, за отриманою Державною екологічною інспекцією у Хмельницькій області інформацією, було встановлено факт незаконного видалення  зелених насаджень в парковій зоні міста Хмельницького. В загальній кількості невідомими знищено 231 дерево, серед яких були ясен, берест та клен. Загальна сума збитків, заподіяних державі незаконною рубкою зелених насаджень склала 76 тис. 957 грн.

Матеріали по даному факту направлені до ГУНП в Хмельницькій області для встановлення осіб, причетних до даного правопорушення.

Державна екологічна інспекція у Хмельницькій області закликає всіх мешканців Хмельниччини не вдаватись до дій рашистів та не наносити шкоди своїй державі! Якщо ви стали свідком дій, які зашкоджують навколишньому природному середовищу, просимо повідомляти на телефон «гарячої лінії» Інспекції (0382) 70-28-39.

Разом ми сильні! Разом ми переможемо!

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці